Pastelltoonide mäng
2020-03-25

Pastelltoonid elavad pea igal kevadel üle taassünni. Hele virsik, pistaatsiapähkel, lavendel, tuhmunud kakao, pleegitatud kollane – vähemalt üks neist värvitoonidest on esindatud disainerite viimastes kevadsuvistes kollektsioonides. Pastelltoonid sobivad hästi omavahel ja teiste neutraalsete värvidega, näiteks valge, mustaga jms.

Õrn värvitoon on seotud luksuse ja soliidsusega ning käesolev kevadhooaeg pakub rohkemat kui lihtsalt rangelõikelisi ülikondi. Tänavastiili fännid avastavad uuesti pleekinud kakaovärvi kombinesoonid, safari-stiilis püksid ja suurte taskutega jakid.

Pastellvärve teiste tänavuste värvitoonidega kombineerides võib luua uskumatuid kombinatsioone.

Ühevärviline pastell. Ükskõik, kas külm või soe varjund, sinine või pastellroosa, ühevärviline kombinatsioon on alati kaunis ja silmatorkav. See võib olla kaheosaline kostüüm või pikk seelik koos lühendatud pluusiga.



Pastelltoonide kokteil. Mitme pastellvärvi kombinatsioon ja õrna varjundivalikut täiendav erksavärviline huulepulk loovad täiusliku suvise imago. Sel juhul võib sama värvi riideid miksida erinevas pastelltoonis aksessuaaridega.



Pastelsete ja neutraalsete värvitoonide tants. Kõik neutraalsed värvid: valge ja hall koos selle alatoonidega, loovad tõelise harmoonia. Kujutage ette valget kostüümi, olgu see siis range kontorikostüüm või vaba lõikega spordikostüüm – roosa mantliga näeb see laitmatu välja.



Kontrast. Eredama imago saavutamiseks võib alati kasutada kontrasti põhimõtet. Pastelltoone tumedate ja eredate värvidega kombineerides loome kontrastse ja tähelepanuvääriva variandi.



Teksariie ja pastell – otsekui jäätis koos vahvliga. Olgu need siis suvised šortsid, tavalised teksad, lühike või pikk seelik, või mis iganes, teksariie mängib meie garderoobis iga päev suurt rolli. Seetõttu pakuvad teksapüksid koos pastelse pluusiga või heledates toonides kleit koos teksajakiga suurepärase võimaluse pastelltoonide lisamiseks oma garderoobi.



Tasuta stilisti konsultatsioon