Kuidas lahendada kriis „Mitte midagi pole selga panna“?
2018-03-21


Kevad (kuigi praegu veel ainult kalendris) äratab alati soovi uueneda. Kahjus lõppeb see inspiratsioon pahatihti ainult veel ühe paari mustade pükstega ostukorvis.
„Sa ei suuda unustada punast mantlit, aga kardad, et seda on raske teiste riietega kombineerida? Kapis peab alati olema üks triibuline pluus, see lahendab kõik riietumiskriisid,“ väidavad NEWMOODi stilistid. Siin on sulle kolm rõivakombinatsiooni, milles triibuline pluus on stiilne aluspõhi eredate aktsentide jaoks


Sinised teksad ja eredad aktsendid


Triibuline pluus ja sinised teksad on turvaline ja samas stiilne aluspõhi eredavärvilistele jakkidele ja mantlitele. Vali julgelt ka värvikas käekott – tasapisi lükkavad värvikad käekotid neutraalsetes värvitoonides aksessuaarid must have nimekirjast välja.



© NEWMOOD


Klassika ja ainulaadsus


See pluus sobib ideaalselt teise kevadekuulutaja – liivakarva vihmamantliga. See on klassikalise elegantsi etalon, millest saab suurepärane pjedestaal ainulaadsete aksessuaaride näitamiseks.



© NEWMOOD


Rock chic


Rock chic stiil on moeikoonide poolt väga armastatud peoõhtute imago loomisel. Triibuline pluus lisab sellele prantsuspärase aktsendi ja mugavad jalatsid tagavad tantsupõrandale jäämise kuni koidikuni.



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon