Isegi julged riided võivad sobida kõigega.
2018-03-27


Hästi koostatud garderoob vähendab oluliselt muresid kokkusobitamisel. Selle peamiseks osaks on riided, mis sobivad kõigega. Kahjuks oleme sageli harjunud nende mugavus- ja turvatundega ja meelitame garderoobi mõjuva imago suurima vaenlase - igavuse.
Kuidas seda vältida annavad nõu NEWMOODi stilistid. „Isegi eksklusiivsed ja eredad esemed võivad sobida kõigega ja neid saab lisada põhigarderoobi,“ väidab meeskond ühehäälselt ja esitleb 3 kombinatsiooni, mille teljeks on saanud Sister Jane’i julge särk.


Sarafanid on tagasi


Sel hooajal on sarafanid tagasi pauguga. See lapsepõlve mälestustest pärit rõivaese sobib julgete särkidega. Ära unusta värvikaid aksessuaare ja jalatseid paksu tallaga. Lähenev suvi on parim aeg kombinatsioonideks hea tujuga.



© NEWMOOD


Teksad + kõrge konts


Kui Sa ei tea, kust katsetamist uute värvikate ostudega alustada, tee algus kombineerimisest teksadega. Teksad on suurepärane alternatiiv turvalisteks stiilimängudeks. Ära ainult jäta koju oma naiselikku graatsilisust. Seda lisab lahtine king kõrgema platvormiga.



© NEWMOOD


Erinevad mustrid


Ära karda kokku panna riideid eri mustriga. Moereeglid on aina vabamad ja Sa ei riski peaaegu millegagi. Noh ehk näha välja nagu poodiumilt maha astunud diiva. Selline risk on enesele lubatav vähemalt mõnikord!



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon