Kuidas äratüüdanud kampsunitele särtsu lisada?
2018-02-27


© NEWMOOD

Talv veel ei tagane ja ees on ootamas pealaest jalatallani kootud kuu. Elevust tekitavaid kevadkollektsioone võime hetkel ainult selga proovida, aga kodunt väljudes tõmbame veel mõnda aega selga vanad kampsunid. NEWMOOD stilistid annavad nõu, kuidas välja kannatada seda külma- ja stiiliagooniat, kui talvekampsunid tekivad peaaegu et nutupuhangu.




Läige


Kampsuni pehme faktuur ja neutraalne värv sobib täiuslikult läikivate elementidega. Nii kaunistatud teksad annavad uut energiat ka kõige igavamale kampsunile.

Kui sa töötad kontoris, siis võta igal juhul kaasa vahetusjalatsid. See on praktiline ja stiilne nõuanne. Vabad pahkluud lisavad külmadele talvekombinatsioonidele kergustunnet.



© NEWMOOD


Pitsid


NEWMOOD stilistid kummutavad müüdi, et pits sobib ainult ööseks ja peoõhtuteks. Sobivalt kombineerituna võib pitsi kanda ka koos igapäevarõivastega. Kanna pitsilist kleiti või seelikut pika ja vabalt langeva kampsuni all ja viimistle kombinatsiooni metallivärvi detailidega. Selline imago paneb uuesti armuma vanasse kampsunisse ja ainult üks kord kantud kleidist saab praktilise rõivakombinatsiooni osa.



© NEWMOOD


Aksessuaarid


Külm aastaaeg on mõeldamatu ilma lörtsi ja pikkade kootud kleitideta. Nendesse mähime talvel oma karismaatilisuse igatsedes hubasust ja soojust. Aga ka sellel igaval garderoobi elanikul on lootust koketeerima õppida. Kanna kirjusid siidsalle ja värvikaid käekotte. Võrksukkpüksid aitavad sellelt talverõivalt ära puhuda ka kõige viimase igavuse tolmu.



© NEWMOOD


Kombinatsioonides kasutatud rõivad leiad veebilehelt www.newmood.ee

Tasuta stilisti konsultatsioon