Mängulised riided naiste garderoobis
2018-03-06


© NEWMOOD

Mängulised, aplikatsioonidega riided on kindla koha leidnud mitte ainult teismeliste, vaid ka naiste garderoobis. Pole imestusväärne, et pilk jääb neile pidevalt kinni, kuid kaine mõistus ütleb “eiiii, see ei ole minu jaoks…”.! NEWMOOD stilistid esitlevad 3 kombinatsiooni, milles kerglane, aplikatsiooniga kampsun on saamas eriti naiseliku ja elegantse välimuse osaks.




BOHO esteetika


Esimene kombinatsioon on inspireeritud boho esteetikast, millele on omased pikad, vabad siluetid, kihistamine ja mustlashing. Laenake neid elemente, kaootiline ja lärmakas boho stiili loomus taltsutage aga monokromaatse maavärvide kombinatsiooniga. Nii loote elegantse, kontorisse sobiva välimuse, mis on mustlasliku vabaduse kõrvalmaitsega.



© NEWMOOD


Teksade reede


Ärge raisake aega ümberriietumisele peale tööd. Valige välimus, mis sobib kandmiseks nii päeval töö juures, kui õhtul linnas. Mugavad kõrgekontsalised jalatsid annavad teksadele elegantsust, optimaalse suurusega ridikül muudab kõnnaku graatsiliseks. Teil on ju tõepoolest vaja palju vähem asju, kui Te arvate!



© NEWMOOD


Lehvitage skinny teksadele


Unustage mõneks ajaks skinny teksad ja eksperimenteerige julgemini pükste erinevamate siluettide ja materjalidega. Nahk ei sobi kindlasti ainult teravate välimuste jaoks. Maavärvid ja nendega kantav pehme kampsun avab tema õrna ja naiseliku poole.



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon