Kingituste giid
2021-12-06

Viimasel kuul enne aasta suurimaid pühasid algab kingituste ostmise maraton, mis sunnib hästi pead murdma, millega sellel aastal oma lähedasi üllatada. Meie kandsime varakult hoolt kingiideede eest, mis sobivad nii spordientusiastidele, stiilsetele matkajatele kui ka peolõvidele.

Mida kinkida... seikluste otsijale

Need, kes unistavad kodunt ära saamisest ja uute kogemuste avastamisest, hindavad universaalsust. Jalutuskäigud looduses külmal hooajal nõuavad kvaliteetseid välirõivaid ja sooje ning mugavaid jalatseid.
Vesti võib kanda mitte ainult välirõivana vaid ka keskmise kihina, paksu jopega. Massiivsed poolsaapad annavad mugavust jalgadele ja samas täidavad moodsa aksessuaari rolli.



Mida kinkida... aksessuaaride austajale

Fashionistad teavad, et riidekapi sisu lööb uutest värvidest särama kvaliteetsete aksessuaaride abil. Mitmekesistades tavapärase rõivakombinatsiooni erilise käekoti, jalatsipaari või massiivsete prillidega saab luua ümbritsevate tähelepanu võitva välimuse.
Kirju mustriga rätik või sall, logoga vöö võivad äratüüdanud igapäevast kombinatsiooni hetkega värskendada. Valides selle hooaja hiti – erksavärvilised pika säärega saapad, võid end Instagram‘i tähena tunda.



Mida kinkida... stiilsele koduperenaisele

Kui akna taga on pakane, termomeeter aga näitab alla nulli, tahaks ka kodus sooja ning hubast esteetikat.
Nimekirja tipus võib olla vabaajakostüüm, mis sobib mitte ainult diivanil lamades raamatu lugemiseks, vaid ka kodunt töötamiseks. Aga soojad, kohevad sussid ning kootud kampsun ei lase ka kõige külmemal päeval külma saada.
Minimalistlik kaelaehe ja kõrvarõngad on suurepärased detailid, mis kodurõivastusele erilisust annavad.



Mida kinkida... spordientusiastile

Uus spordikostüüm või spordikingad võluvad aktiivse vabaaja armastajat. Stiilne joogipudel inspireerib motivatsiooni joogaga tegelemiseks.
Neile, kes armastavad sobitada moodi funktsionaalsusega, sobib suurepäraselt vihmamantel või soe vabaajajope. Kvaliteetne kootud müts kaitseb külma talvetuule eest.



Mida kinkida... meelelahutusmaailma tähele

Paljude kogemust on piirangud ja karantiin väsitanud, seepärast tahaks pühade ajal end eriliselt tunda. Ideaalselt figuuri rõhutav kleit, kontsakingad ja laitmatult sobitatud ehted lasevad end meelelahutusmaailma tähena tunda, kellele kõigi prožektorite valgused on suunatud.
Stiilne üleõla käekott sobib kõigi pidulike välimuste lõpetuseks.



Tasuta stilisti konsultatsioon