Uued moetrendid, mis vallutavad tänavastiili
2022-02-10

Oleme moemaailmas põneval ristteel: laveerime koduse kaugtöö ja sõpradega peopidamise vahel. Arvestades pandeemiast tingitud kaost, teevad disainerid ettepaneku valida igapäevaseks imagoks vabad ja mugavad lõiked ning õhtul vähendada salapära ja näidata rohkem paljast ihu.
2022. aasta kevad saabub erksate värvide ja julgelt lühikeste lõigetega ning puudu pole ka psühhedeelsetest mustritest. Miniseelikud, lühikesed püksid, lühendatud pluusid ja jakid moodustavad kontrasti oversize jakkide ja eriti pikkade ning laiade pükside või teksadega. Siin on meie valitud 5 kuumimat trendi.

Laiasid pikki teksaseid võime nimetada eelise aasta valitsevaks trendiks. Need ei lahku hoopiski mitte moepoodiumit, vaid kindlustavad oma positsiooni veelgi enam, moodustades erinevaid imagosid. Need sobivad hästi kapuutsiga džempri ja tossudega, aga ka rangelõikelise jaki ja kõrgete kontsadega.



Sel hooajal on moekad lühikesed naba vabaks jätvad riided, mis sunnivad paljusid moehuvilisi jõusaali peale mõtlema. Lühendatud pluusi või jakki näeme tihti kombinatsioonides laiade pükste või teksadega.



Nagu igal kevadel, eelistavad paljud moemajade disainerid ilmade soojenedes paljastatud jalgade trendi. Poodiumitel domineerivad miniseelikud – kunstnahast tviidini, erksatest värvidest pastelsete toonideni. Neile, kes on spordistiilis pükste kandmisest väsinud, on saabunud suurepärane aeg neist lahti saamiseks.



Viimaste kollektsioonide esitlused on näidanud, et kuulsaimad moemajad Prada ja Chanel ei loobu hiiglaslike jakkide trendist ka sel aastal. Suured suurused – suured püüdlused! See on moto, mida järgivad oversize rõivamudelite loojad.
Oversize jakid annavad suure loomingulise vabaduse, kui neid kanda kihiti särgiga, kapuutsiga kampsuniga või rinnahoidjataolise korsetiga jne.



Käesoleval hooajal naasevad täheprindid ja neid näeme nii rõivastel kui ka aksessuaaridel Brändid nagu Gucci, Balenciaga, Fendi jt on omandanud logomaania tehnika ja on sel kevadel ühed ihaldatumad.



Tasuta stilisti konsultatsioon