Sügishooaja jalatsigiid
2021-09-27

Ilmade jahenemisel tõmbame kapist välja soojad kampsunid ja puutume kokku küsimusega: mille vastu vahetame välja suverihmikud. Pikk kodus veedetud aeg on korrigeerinud nii mõnegi naise harjumusi ja rõivakapi sisu. Kuigi paljud on jätnud hüvasti kontsakingadega ja võtnud üle vabaajastiili mugavuse, on disainerid siiski tagasi pöördunud ja oma kollektsioonidega tõestanud, et kõrge konts ja platvormtald ei lähe moest.
Sügishooaja vaheldusrikkusesse on lihtne eksida. Hea uudis on see, et paljud mudelid jätkavad oma elutsüklit juba eelmisest aastast. Seepärast, kui teil on selline saapapaar juba olemas, võite selle julgelt päevavalgele tõmmata. Massiivne platvormtald, robustne saapasäär, sukksaapad – see on uue hooaja spekter. Vaatame siis, kuidas end sellel sügisel üles lüüa.

Inglismaalt pärit ja üheksakümnendatel erilise populaarsuse pälvinud meeste Oxford ja Loafer mudeli saapaid ei ole kunagi kõrvale lükatud ja neid peetakse klassikaks nii meeste kui ka naiste garderoobis. Sellel sügisel pakutakse robustsemaid mudeleid massiivse ja krobelise tallaga, mida on lihtne sobitada seelikute ja pükstega, kandes paksemaid või mustrilisi sokke.



Hooaja ebatavaliseks tendentsiks, millele avaldas mõju karantiin ja kodudesse sulgumine, on soojustatud, külmal aastaajal väljas kandmiseks mõeldud sussid. Selliste susside valik on sel aastal laiem, kui iial varem. Soojustatud susse valides on tähtis pöörata tähelepanu tallale, mis peab olema sobilik välistingimustes kandmiseks. Sobitades susse oversize kostüümi või vabaajarõivastega saab luua julge ja ebatavalise välimuse.



Alternatiivina kontsakingadele pakuvad disainerid platvormtallaga jalatseid. Need aitavad jalgu väsitamata pikem välja näha. Stabiilsus ja mugavus on garanteeritud.



Sügisest on lahutamatud poolsaabaste ja pika säärega saabaste uudised. Massiivse välistallaga poolsaapad ei jäta moepoodiumeid ja püsivad kindlalt kõrgustes. Aga sellel aastal pakuvad disainerid poolsaabaste ja vihmasaabaste hübriidi ning Chelsea saapamudeli pikendatud varianti. Need näevad suurepärased välja nii teksapükste kui ka laiade pükstega, vabaajakostüümi või kootud kleidiga.



Lisaks klassikalistele pika säärega saabaste mudelitele on selle hooaja moehitiks sukksaapad. Need on robustse tallaga pika säärega saapad, mille säär on pingul nagu sukk. Selline mudel on eriti mugav seelikute ja kleitide austajatele, kuna ei pea pead murdma, millist värvi sukkpükse valida.



Tasuta stilisti konsultatsioon