Võtke vastu värviline ja eklektiline NEWMOOD talvekollektsioon
2017-12-20


© NEWMOOD

Meid saadab pidevalt mõte, et stiil on kõiksus. Seda traditsiooni jätkame ka talvistel fotosessioonidel, mille kangelasteks said Leedus tuntud näitleja, ajakirjanik ja kirjanik Beata Tiškevič ja tema südamesõber, režissöör Saulius Baradinskas.



© NEWMOOD

Karismaatilisel kunstnikepaaril täitus hiljuti nende sõpruse esimene aasta ja esimest korda jäädvustasid nad end koos moesessioonil, mille jaoks kujundas välimusi NEWMOOD stilistide meeskond. 



© NEWMOOD

Luues fotosessiooni välimusi, püüdsid stilistid mitte ainult näidata hooaja erksamaid tendentse, vaid ka rakendada neid kuulsale kunstnikepaarile.  Eklektilised kombinatsioonid, erksad värvid, kunstkarusnahk, gobelääni meenutavad kangad, samet  ja robustne nahk sobisid karismaatilistele fotosessiooni kangelastele suurepäraselt.  



© NEWMOOD

„Fotosessioonil kantud riiete kombinatsioonid meeldisid mulle väga. See inspireeris enda riidekappi üle vaatama ja soetama sinna midagi uut. Peale seda  fotosessiooni soetasin endale isegi „Cheap Monday“ kaubamärgi poolsaapad, millega poseeris  Saulius. Samuti meeldis mulle väga idee kombineerida ümmargusi kõrvarõngaid baretiga. Fotosessioonil taasavastasin tumeda huulevärvi,“, – rõõmustas „Newmood“ stilistide töö üle tuntud Leedu näitleja. 



© NEWMOOD

Salapärane, talveks tühjaks jäänud, Leedus asuv Jakiškių mõisahoone sai valitud mitte juhuslikult.  „Newmood“ modellid on siin oodatud külalised, kuna on legendidest läbipõimunud mõisahoones veetnud mitu suvist nädalavahetust. See mõisahoone on väga lähedane ka meie fotosessiooni kangelastele, seepärast, soovides saavutada võimalikult loomuliku modellide, stiili ja koha sünteesi,  me isegi ei kaalunud teisi alternatiive. 



© NEWMOOD

Te ei pea olema kindlasti kunstnik, et kohandada endale eklektikat. Eksperimendid mitte ainult ei sobi, vaid on kohustuslikud kõigile. Esitledes uut NEWMOOD talvekollektsiooni, soovime Teile, et kogeksite võimalikult tihti avastamisrõõmu nii riidekapis kui igapäevaelus! 



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon