Twinning-trend jõuab tänavatele: blogijad Aistė ja Gema esitlevad sügisesi TOP twinning-trendi kombinatsioone.
2019-09-27

Tõelised fashionista’d ütleksid, et sügis on moe jaoks parim aeg. See on aeg, mil võime hakata improviseerima erinevate tekstuuride ja stiilidega, kihistada hulgaliselt rõivaesemeid ja ... jagada neid ka sõbrannaga! Jah, juba mitu aastat on tänaval märgata üha populaarsemaks muutuvat twinning-trendi, mis on üks kõige lahedamatest viimase aja moeröögatustest. Nüüdsel ajal, mil igaüks tahab teistest erinev olla, on imago kokkusobitamine üks parimaid alternatiive, mis lisaks meeldivale ajaviitele tagab selle, et sinust saab kahtlemata üks eredamaid tüdrukuid tänaval.

Käesoleva hooaja moodi ja twinning-stiili võlu esitlevad blogijad, aktiivse vabaajarõivastuse kaubamärgi Audimas saadikud Gema Liutkevičiūtė ja Aistė Svarauskaitė, kes jagavad ka twinning-stiili kombineerimise ideesid.

Möödaniku stiili košmaaridest on saanud tõeliselt ihaldatav eesmärk

Twinning -trendi on mõnikord näha ajakirjades ja moeüritustel ning viimasel ajal see muutub üha populaarsemaks. Kui varemalt peeti suurimaks stiiliõuduseks peoõhtul või tänaval teise samasuguselt riides oleva näitsikuga kohtumist, siis nüüd on see õudusunenägu muutunud taotletavaks tulemuseks. Suurimad prominendid, nagu nt Kendall Jenner, Bella ja Gigi Hadid ning Kim Kardashian ilmuvad tihtilugu tänavale ühesugustes rõivakombinatsioonides ja näevad lihtsalt imeliselt head välja.

Sellise stiili on lisaks teistele uusimatele sügistrendidele avastanud ka moeblogija Aistė Svarauskaitė, kes väidab, et ta on sellised ajad, mil ta soovis tänaval teistest täiesti erinev välja näha, juba ammu unustanud.

„Isiklikult minu jaoks on sellised päevad, mil läksin närvi nähes teist tüdrukut samasuguse rõivaesemega nagu mul, jäänud kusagile mineviku kooliaega. Samasuguseid või sarnaseid riideid kandev neiu mitte ei ärrita mind, vaid julgustab talle komplimenti tegema – ka mulle meeldib ju samasugune rõivaese,“ naeratab Svarauskaitė.

Üritustel, kus osaleb lõpmata palju inimesi, on võimatu täiesti teistest erinev välja näha, aga samasugune välimus võib olla ideaalseks aluseks uute tutvuste sõlmimisel.

„Minu meelest ei peaks ma küll nina norgu laskma, kui märkan üritusel või peol sama kleidiga tütarlast, vastupidi, võiks naeratada ja tutvust teha, kuna üks asi mis meid ühendab, on igal juhul olemas – hea maitse!“ naerab Liutkevičiūtė.

Uutest trendidest rääkides väidavad Audimase saadikud ühest suust: kõige ilusam sügismood on mitmekihiline riietumine, mis lisab veelgi enam võimalusi twinning-stiili loomiseks.

„Sügishooajal armastan väga kerget kihistamist – pole midagi huvitavamat kui kombineerida ühes outfite’is is erinevaid kangaid ja tekstuure, eriti pärast seda, kui suvel sai kantud ainult õhukesi kleite,“ rõõmustab saabuvate moetuulte üle blogi basicapproachblog.com autor Svarauskaitė.

Käesoleval sügisel on moes samasugused lõiked nagu eelmisel hooajal: jakid, pikad mantlid, paksud seelikud ja traditsioonilise palmikumustriga oversized kampsunid, mis lasevad end tunda mõnusalt ja soojalt ning näevad lõputult stiilsed välja.

„Sügis on mantlite ja jakkide hooaeg ja need on garderoobis minu lemmikud. Kuigi külmad ilmad ei ole veel hoogu sisse saanud, olen veendunud, et ei võta enam seljast paksu villajakki ja kihistan seda jämedalt kootud kampsuniga,“ räägib käesoleva hooaja kõige moodsamatest rõivastest blogi fashionframebyg.com looja Liutkevičiūtė.

Käesoleva sügise TOP twinning-kombinatsioonide esitlemine

Moeka twinning-imago loomisel tunnevad tütarlapsed rõõmu ka selle hooaja võrratu värvipaleti üle.

„Maa, sambla ja liiva värvid on käesoleva hooaja hittvärvid, nendega sa tõesti mööda ei pane, neid on omavahel kerge kombineerida ja need tunduvad värskete, stiilsete ja elegantsetena. Seepärast mängisime twinning -stiili luues erinevate värvidega. Esimese kombinatsiooni jaoks valisime disaineri Ieva Daugirdaitė ja Audimase koostöös valminud juustukollase ja sambavärvides pluusi, mis sobib ideaalselt kapis ootavate teksadega. Teise kombinatsiooni jaoks haarasime samast kollektsioonist teist värvi püksid, mis koos sügisese villajakiga moodustab elegantse ja omavahel sobiva stiili. Kui ilm aga täiesti külmaks muutub, siis näeksime suurepärased välja ühesugustes oversized sulejopedes, mille all kannaksime sama lõikega ja samast kangast, aga erinevat värvi vabaajajakke,“, esitlevad tütarlapsed oma loodud kombinatsioone.

Tänane sügis ei muuda meid tõesti raskeks: neutraalsed värvid on moes igal hooajal, niisiis liivakarva kvaliteetset mantlit või villajakki võite julgelt igavesti kanda. Valige rangema lõikega või oversized riided ja ärge võtke kõike nii hirmus tõsiselt – kombineerige oma imagot julgelt oma sõbrannade omaga.

Tasuta stilisti konsultatsioon