Spordistiilis kostüüm sinu sügisimago jaoks
2021-09-07

Pandeemia alguses meie garderoobis kanda kinnitanud spordistiilis kostüüm ei ole teist aastat järjest tänavamoest kadunud. Moejanulised on leiutanud, kuidas vabaajarõivaid kombineerida mitte ainult spordistiilis riietega, vaid ka klassikaliste rõivaste ja kõrgete kontsadega.
Vaatame, milliseid vabaajarõivaste kombinatsioone soovitavad stilistid värvikaks sügiseks.

Monokroomne harmoonia

Lihtsaim ja äratuntavam ühevärviline kombinatsioon, kus domineerib ühevärviline dress. Seda saab kombineerida pika mantli või vihmamantliga, teksajaki või nahktagiga. Ärgem unustagem särgitüüpi jopet, mis sobib ideaalselt kokku vabaaja stiiliga.
Spordikostüümi pole vaja komplektina kanda - selle eraldi osi saab kombineerida erinevate riietumisstiilidega. Katsetades erinevaid kanga- ja lõikevariatsioone saab luua erakordseid igapäevaseid kuvandeid.
Selle sügishooaja moodsaimad värvitoonid varieeruvad pimestavvalgest ja pastelsest kuni erksate värvivalikuteni. Ka jalatsid on universaalsed: alates tossudest kuni massiivsete poolsaabaste või isegi kontsakingadeni.



Sport ja klassika

Spordipükste ja klassikalise jaki kombinatsioon ei üllata enam kedagi. Eriti neid, kes peavad kodus töötama. Selleks, et arvutiekraanil soliidne välja näha, piisab jaki selga panemisest, end mugavalt tundmiseks piisab dressipükstest. See Tarantino ajal välja kujunenud harjumus on liikunud ka tänavamoodi, nii et moekas välja nägemine ei nõua palju vaeva.
Kampsunit, nagu spordipükse, saab kombineerida eraldi koos klassikalises stiilis rõivastega, näiteks klassikaliste pükste või jopega.



Vabaaja eksperimendid

Igapäevase vabaajastiili loomisel võib kasutada teksasid või nahkpükse. Minimalismi austajatele tulevad vabaajarõivad kasuks ka jahedal sügisel. Lakooniliste mustrite ja rahulike värvide abil saab luua rafineeritud ja elegantse imago.



Kasvõi moeshow’le

Spordikostüümi olemasolu garderoobis võimaldab sul palju katsetada erinevate kombinatsioonide loomisel ja samal ajal mitte kaotada mugavustunnet. Kombineerides erinevaid värve ja kangatekstuure, on võimalik luua mitmeid mängulisi rõivakombinatsioone, millega poleks häbi minna isegi moeshow’le.



Tasuta stilisti konsultatsioon