Industriaalvöö revolutsioon
2018-11-15


Rõivaste ja aksessuaaride disaini inkorporeeritud kirjad ning logod on üks selle hooaja kuumemaid tendentse.

Juba mitu aastat figureerivad urbanistlik tänavastiil ja töörõivaste elemendid kõrgmoe poodiumitel – disainerid otsivad inspiratsiooni mitte renessanss piltidest vaid just nimelt tänavatelt.

Newmood stilistid annavad nõu, kuidas, kus ja millega kombineerida äärmiselt populaarseks saanud ja maailma ostetumat aksessuaari – industriaalvööd.


SPORTLIK VÄLIMUS

Kombinatsioon, mis sobib mitte ainult treeneritele ning sportlastele.

Sportlikust vabaajarõivastusest on saanud juba mitte ainult moesuund, vaid ka sisemine tänavastiili ikoon, mille saad vabastada, kandes sportlikus stiilis kostüümi kombinatsiooni.

Selleks välimuseks loodud Dr.Denim vööd saad kanda kui harilikku vööd, või sukelduda julgelt Pinterest´ist inspireeritud eksperimentidesse.


LUKSUSLIK GLAMUUR

Esmapilgul pigem eksperimentaalne või koguni eklektiline välimuse variatsioon.

Kuid sellel hooajal ei ole seda vältida vaja! Isegi kõige luksuslikumad moemajad elustavad uusimaid kollektsioone urbanistlike stiilielementidega.

Sellele elegantsusehõngulisele välimusele puhud elu sisse klassikalise nahast käekoti ja DR.Denim vööga, muljetavaldavama efekti saavutamiseks pakume tõmmata vöö peale kasukale (on ju 80-ndate vööde kandmine jälle moes!).


90-NDAD VÕI ÕHTUSED“RAVE´D”

Kombinatsioon. Mis ei lase igavleda ka kõige sombusematel päevadel!

Tokiost ning 90-ndatest inspireeritud stilistide pakkumine aitab erineda nii tänavatel kui peol. Kombineeri urbanistlike detaile, tekstuure ning värve nii, justkui sa ei hooliks – moenädala külalise välimus on garanteeritud!

Selle stiili jaoks loodud DR.Denim vööd võid kanda erksavärvilistel pükstel – nii satub tähelepanu keskpunkti kontrast. Samuti võid julgelt kanda vööd oversize särkidel või džempril ja rõhutada nii vöökohta.

Tasuta stilisti konsultatsioon