4 saapapaari, mis peavad igal mehel olemas olema
2018-05-07



© Pinterest

Öeldakse, et head saapad viivad headesse kohtadesse. Ja tõepoolest parandavad kvaliteetsed jalatsid eneseusku ning panevad end paremini tundma. Seega on stiilsed jalatsid meeste garderoobi kõige tähtsam element. Mitu ja millist heade jalatsite paari peab mehel olemas olema? Lugege meie stilistide poolt koostatud nimekirja.


1. Valged vabaajakingad


Vaevu jõudsime lubada, et ei kanna kunagi tossusid ülikonnaga, kui kõrgmoe poodiumile ilmusid suurepärase kvaliteedi ja laitmatu disainiga vabaajakingad. Need sobivad suurepäraselt kandmiseks kontoris, baaris, nädalavahetuste meelelahutusüritustel...

Valged vabaajakingad on üks universaalsemaid meeste garderoobi elemente. Minimalistlik disain ja kvaliteetsed materjalid annavad sportliku elegantsuse tunnetuse, kandes nii ülikonnapintsakut kui pestud lemmikteksasid.



© Pinterest, NEWMOOD


2. Jooksukingad


Pole midagi paremat kui mugavad jooksukingad. Need teenivad mitte ainult sportimisel, vaid ka igapäevastiili loomisel.

Kui otsite universaalseid jooksukingi, valige mustad, valged või pastelsetes värvitoonides. Selliste mudelitega loote rohkem kombinatsioone, stiilse välimuse loomine nõuab aga vähem pingutusi.



© Pinterest, NEWMOOD


3. Oxfordid või derbyd


Neid praktilisi ja luksuse hõnguga jalatseid sobib kanda nii ülikonnaga kui rebitud teksadega. Mitte ilmaasjata ei ole nende jalatsite ajalugu sajandite pikkune.

Oxfordid ja derbyd on stiili fenomen. See on suurepärane valik chino-pükste ja triiksärgi juurde tööpäevaks kontoris ning õhtuks, sõpradega baari minnes. Nädalavahetusel tuleb end üles lüüa? Ülikond ja paar kvaliteetseid derbysid või oxforde – see on laitmatu stiili retsept. Just nimelt seepärast on need jalatsid teeninud ära koha Teie kapis.



© Pinterest, NEWMOOD


4. Mokassiinid


Mugavad, moodsad, asendamatud autoroolis – sellised on pööratud nahast mokassiinid. Ideaalne variant kevadeks, suveks ja varasügiseks, mokassiinid on hispaania espadrillide luksuslikum versioon.

Valige mokassiinid, kui on vaja mugavat alternatiivi autot juhtides või läbida jala pikemaid vahemaid. See on praktiline valik ka lennukiga reisimisel – on ju vaja jalatseid, mida saab kontrollpunktide ületamisel mugavalt ja kiiresti jalast võtta ja uuesti jalga panna. Reisides suurtes lennujaamades ja kandes käsipagasit on jalatsite mugavus kohustuslik. Mokassiinid sobivad suurepäraselt ülikonna ja ülikonnapükstega, samuti sobitate need kergesti teksade või chino-pükstega.



© Pinterest, NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon