Militaarsaapad on vallutamas tänavaid
2020-02-10

Teise maailmasõja päevil ilmavalgust näinud militaarstiilis saapad on proovile vastu pannud ja neist on saanud tänapäeva üks ihaldatumaid moeikoone. Pärast mitmete subkultuuride – pungist rockini – läbimist on neil garderoobis auväärne koht ja neid kantakse omanäolist stiili rõhutava võimsa aktsendina.

Pärast eelmise aasta sügisel toimunud Pariisi moenädalat on paljude influentserite ja moejärgijate riidekapid vallutanud Prada Monolithi säärsaapad, mille tunnusmärgiks on saanud sääreosa külge kinnitatud pisikesed taskud. Mitmetollise massiivse platvormiga põlvini säärsaapad on julgelt võluvad.

Kahtlemata on massiivsed säärsaapad käesoleva talve must have, seepärast saab neid koos teksade ja nahktagiga kombineerides luua täiusliku imago vaba aja veetmiseks. Elegantse stiili pooldajatele pakume ebastandardseid lahendusi. Newmood soovitab:

Oma mugavustsoonist välja astuda ja kombineerida kõrged militaarstiilis saapad kerge suvekleidi ja oversize parkaga.

Luua rafineeritud imago kandes kootud midikleiti ja oversize parkat

Proovida nahkpükste ja jaki duetti, mis on kohandatud massiivsete säärsaabastega. Sellisel juhul võivad püksid olla ka laiad, mis saabastesse topituna meenutaksid sõjaväe vormiriietust.

Kanda kaheosalist jakist ja seelikust koosnevat kostüümi. Jämedad säärsaapad loovad sellises kombinatsioonis tasakaalu klassikaliste lõigete ja tänavastiilis detailide vahel.

Tasuta stilisti konsultatsioon