4 viisi, kuidas kanda neoonvärvi
2019-08-08

Unusta roosa ja kirgas korallivärv, see hooaeg šokeerib neoonvalgustega. Arvasid, et happeline roheline või silmipimestav kollane on juba unustatud koos 80ndate seiklustega? Kui kummaline see ka ei oleks, on neoonvärvist saamas selle aasta uus must.

Hooaja alguses hirmutas neoon enda domineeriva tooniga, kuid ei seganud moetendentside austajatel vaadata sellele loominguliselt ja luua muljetavaldavaid tänavastiili kombinatsioone. Vaadates tähelepanelikumalt märkad, et saad erksaid neoonvärve kanda ka asjaliku stiili kombinatsioonides, kartmata ülemuse etteheitvat pilku. Tahad teada retsepti? Loo kontrastseid kombinatsioone, kasutades elegantset musta, neutraalset halli või teisi pastelseid värve. Kuid kui sellest ei piisa, pakume vaadata üle meie poolt loodud neoonkombinatsioonide menüü.

Neoonsähvatus tööl

Nagu eelpool mainitud, saad ergastada harilikke, igapäevaseid, kontori jaoks mõeldud kombinatsioone, lisades neile pilkupüüdvaid värvitoone. Kombineerides kirgast rohelist, fluorestsentsi kollast või leegitseva mandariini värvi pluusi ja kõrge kaelusega kampsunit range kostüümiga näed välja enesekindel. Saab ju ainult julge isiksus „pidada vastu“ paljudele tähelepanelikele pilkudele.

Go loud be proud

Soovid pälvida möödujate tähelepanu, justkui Instagram‘i täht? Vali topeltkogus fluorestsentsi kollast ja kombineeri seda hariliku valge T-särgi ja valgete ugly sneakers spordijalatsitega. Teisest küljest võid pükse ja jakki kanda eraldi, seepärast investeerides kostüümi on Sul kohe mitu erinevat komplekti.

Tähelepanu keskpunktis on aksessuaarid

Kui Sa ei ole valmis julgeks neoonfiestaks, siis proovi enda garderoobi kodustada erksaid aksessuaare. Neoonvärvi jalatsid, käekott, rätik või päikeseprillid, mis elustavad hetkega Sinu välimust.

Puhkuseseiklus

Ei ole saladus, et erksad värvid rõhutavad ideaalselt päikese poolt suudeldud, pronksist päevitust. Naudi võluvaid puhkusehetki, vahetades hariliku ujumistrikoo neoonbikiinide vastu ja tunne end, justkui oleksid päikese poolt valgustatud troopilises basseinis.

Tasuta stilisti konsultatsioon