Ideid laiade teksade kandmiseks
2022-02-25

Tõenäoliselt on naised üksmeelselt nõus, et kvaliteetsed teksapüksid on enamasti kogu garderoobist üks enim kantav riideese. Neid saab kanda erinevates olukordades, olenemata aastaajast ja ilmastikutingimustest. Seetõttu on erinevate imagote loomiseks oluline valida õige mudel.
Käesoleval hooajal vahetuvad liibuvad skinny teksad avarate lõigetega: pikkade ja laiade säärtega teksadega. Pükste täispikkus ja kõrge vöökoht võimaldavad kehakuju visuaalselt kohendada, varjates laiemaid puusi, tuues esile vöökoha ja andes pikkusele lisasentimeetreid. Neile, kes ei ole veel söandanud laiu teksaseid osta, esitame mõned sobivad ideed, mis aitavad otsustada.

Valides tavalise valge T-särgi, jaki ja vabaajajalatsid, pole võimalik mööda panna. Lisaks mugavusele on selline valik ka stiilne.



Neile, kes soovivad säilitada naiselikku elegantsi, võivad taljejoont rõhutada kandes lühendatud klassikalist jakki. Seksikuse lisamiseks võid laiu teksasid kombineerida lühikese pluusi või liibuva bodiga.



Kõrged kontsad, soe kampsun ja mantel või jakk loovad kevadeks mõnusa mitteametliku argirõivaste stiili. Tõesti suurepärane valik, kui sul on kontorisse minnes raske välja mõelda, mida selga panna.



Nii nagu teksariie sobib teksariidega, nii on ka teksariie koos nahaga suurepärane duo. Teksakomplektist õhkub rohkem 60ndate boho stiili, nahkpluus või -jakk lisab julgust ja enesekindlust.



Tasuta stilisti konsultatsioon