Ujumisriiete kuumad uudised
2020-07-08

Kui kraadiklaas näitab üle 25 kraadi, keerlevad mõtted ainult mereäärse puhkuse ümber. Sel aastal ei pruugi me jõuda Maldiividele, kuid nautida Läänemerd või Eesti järvi pole probleemiks. Suplushooaeg on juba alanud, nii et uusi bikiine on vaja täpselt sama palju kui päikesekaitset.

Sügav lõige

Kaheksakümnendatesse suunduv trend, mis loob visuaalselt illusiooni saledatest gasellijalgadest - seda pakub bikiinipükste sügav lõige. See on aktuaalne nii ühe- kui ka kaheosaliste ujumisriiete puhul



Retro

Neile, kes hindavad peent naiselikku elegantsi, pakub käeolev suvehooaeg minimaalseid retro-stiilis ujumisriideid, mille ülaosa meenutab veidi tavalist rinnahoidjamudelit. Neid võib olla erinevat värvi, mustast kuni erkkollase või roosani, mis on selle hooaja moevärvid.



Spordistiil

Sport teeb endale teed mitte ainult tänavamoodi, vaid ka randa. Neile, kelle jaoks rand seostub rannavõrkpalli või rannatennisega, peaksid spordistiilis rannariided olema sellise meelelahutuse jaoks täiuslik valik.



Troopikamuster

Troopilist kuumust ei tunne me mitte ainult kodunt lahkudes, vaid ka rannarõivaste moes. Lehe- ja lillemustrid näevad värsked välja ja meelestavad imeliseks puhkuseks mere ääres.



Tasuta stilisti konsultatsioon