Troopikavärvide plahvatus
2020-06-19

Tutvu troopiliste mustrite trendiga, mis vallutab peatselt suvehooaja ja tungib järk-järgult sinu karantiinijärgselt igavlevasse garderoobi. Erk muster, mis on täis puid, lehti, lilli, värve ja abstraktseid detaile, pakub tõelist silmailu ja lõõgastust. Kui arvad, et "sohvastiil" on juba väga ära tüüdanud ja garderoobis domineerib ainult neutraalne värvigamma, on paras aeg tekitada värviplahvatus ja sisse hingata veidi rohelust.
Pole üllatav, et kevad/suvehooaja alguses ilmuvad lilled ja romantilises stiilis kleidid tagasi poodiumile. Aga tänavu otsisid kõrgmoemajad Versace, Gucci ja Dolce & Gabbana uut inspiratsiooni, milleks sai troopiline kliima: palmipuud ja Hawaii rannad.
Kuidas kanda kontrastseid troopilisi mustreid?

Pealaest jalatallani džunglis

Äärmuslik viis on sukelduda täiesti džungli mustritesse ja valida kaheosaline kostüüm või kombinesoon, millele on trükitud troopilised "prindid". Selline kombinatsioon on lahutamatu mõtetest puhkuse ja liivarannamõnude peale.



Teel Hawaiile

Millal saame taas nautida Hawaii valgeid randu ja süüa troopilisi puuvilju ei oska praegu öelda keegi Garderoobis troopilise meeleolu tekitamiseks ei pea sa aga kuhugi minema. Tavalised teksariidest šortsid ja džunglimustritega kaunistatud T-särk või värviliste lillede ja lehtedega midi-seelik kombineerituna klassikalise valge särgiga lasevad aimata suvetuult ja nautida saabuvat suve.



Mustrite mix

Troopilisi mustreid võib julgelt segada teiste selle suve tüüpiliste mustritega: triipude ja täppidega. Liiga palju, liiga erk või liiga kirev? Või ehk hoopis julge, loominguline ja originaalne?



Tasuta stilisti konsultatsioon