Suvepuhkuse must-have
2021-06-28

Valge särk

Valge särk on universaalne valik, sest seda saab kasutada mitte ainult pluusi rollis, vaid ideaalselt ka jaki asemel: kleidi või ujumistrikoo peal.



Šortsid

Suvi on šortside hooaeg. Tootevalikus on mitmesuguseid kangaid ja lõikeid, millest igaüks leiab oma stiili.
Rafineeritud ja elegantse imago saamiseks võib valida kostüümikangast bermuda stiilis šortsid. Vabaaja veetmiseks saab kombineerida variante teksariidest või trikotaažist.



Teksad

Kuumal aastaajal on teksaseid kandes mugavuse tagamiseks soovitatav valida need heledat värvi, õhemast materjalist ja vabama lõikega.



Vabaajakingad

Sel hooajal lahkuvad tahumatud tossud tänavamoest ja nende asemele tulevad retrostiilis vabaajajalatsid, mida saab kombineerida pükste, šortside või kleidiga.



Teksariidest jakk

Kuigi päikesepaistelistel päevadel on kuumus väsitav, tekib hilja õhtul õhtujaheduses soov oma õlad katta soojema rõivaga. Sellisel juhul sobib ideaalselt teksariidest jakk.



Erksavärviline käekott

Suvel tekib soov oma garderoobi värvidega mitmekesistada, kõige turvalisem viis selleks on osta erksavärviline käekott. Selle hooaja hitt on kollane. Ülimoodsaks väljanägemiseks ei ole vaja kogu rõivakapslit uute esemetega asendada, saate valida käekoti või muu nimetatud värvi aksessuaari ja sellest piisab imago värskendamiseks.



Pikk kleit

Päikesepaistelisel päeval tekitab kitsas riietus ebamugavust, nii et sel hooajal soovitavad disainerid valida vabalt langeva maksikleidi, mis rõhutab naiselikku elegantsi. Kerged, tuules lehvivad kangad loovad romantilise meeleolu ja sobivad suurepäraselt kandmiseks nii päeval kui ka õhtul.



Lahtise kannaga suvekingad

Paksu tallaga ja lahtise kannaga rannajalatsid tasuvad end ära mitte ainult rannas. Nendega saab kuumal suvepäeval linnas end mugavalt tunda ja need on ka moekad. Maksikleidiga, laiade pükste või teksadega näevad need rafineeritud välja.



Rannariided

Kui plaanid suvekapsli komplekteerimist puhkuseks, ära unusta supluskostüümi. Sel suvel on moes erksavärvilised ja erinevate mustritega ujumisriided.



Päikeseprillid

Päikeseprillid lisavad igale imagole teravust ja lõpetatust, kaitstes samal ajal silmi päikese ultraviolettkiirte eest. Seetõttu peaks paar päikeseprille olema suve must have nimekirja tipus.



Tasuta stilisti konsultatsioon