Suvekingade giid
2021-06-01

Kodus istumine ja karantiin on lisaks meie käitumisele muutnud ka meie kõigi stiili. Harjumus riietuda kodus töötades vabalt ja mugavalt on siirdumas tänavamoodi. Kõrgete kontsade fännidel on suurepärane võimalus oma jalgu puhata, sest selle suve trendiks on mugavad jalatsid.
Kuumimad suveuudised on täistallaga sandaalid ja tagant lahti suvejalatsid, mis sobivad hästi pükskostüümi, langevarjukujulise kleidi või isegi kitsa midiseeliku juurde.

Tahumatud tossud asenduvad retrostiilis vabaajajalatsitega ning suvekingad omandavad massiivse kuju ja on kaunistatud suurte detailidega – pannalde või kettidega. Selle suve üks populaarsemaid jalatseid on gladiaatori stiilis sandaalide muudetud versioon. Paks tahumatu tald ja laiad pandlaga rihmad lisavad imagole vürtsi ja pakuvad jalgadele mugavustunnet.



Sel suvel soovitavad disainerid rannajalatsite kandmist mitte ainult mere ääres puhkusel olles, vaid ka linnatänavatel jalutades. Valikust puudust ei tule. Valida saab alates paksutallalistest Birkenstock stiilis kingadest kuni kergemate ja elegantsemate Hermes stiilini.



Platvormkingad tõusevad sel hooajal nagu fööniks tuhast. Talla paksus võib ulatuda kuni viie sentimeetrini. Pole saladus, et mida paksem on tald, seda suurem on polster, mis muudab jalutuskäigud justkui pilvede vahel hõljumiseks.



Rõõmustab ka punutud rihmikute tagasitulek. Punutud tald, paelad, rihmad - kõik üheskoos. Need on kerged ja mugavad ning koos õlgkübaraga loovad romantilise imago. Eksimatu valik mere ääres puhkamiseks.



Tasuta stilisti konsultatsioon