Sügise must have – särgistiilis jakk
2021-09-10

Tänapäevamoes on võtmesõnaks universaalsus, mis on eriti tähtsaks saanud siis, kui on jutt rõivakapi sisust. Kuna kadunud on piirid kodus ja kontoris kantavate rõivaste vahel, tuleb pidada silmas praktilisi lahendusi, mis sobivad mittekohustava äri- ja vabaaja kuvandi loomisel.
Harilik klassikaline jakk on garderoobi põhikapsli lahutamatu ja eriti praktiline osa erinevate stiilikombinatsioonide loomisel. Kuid riidekapi sisu mitmekesistamiseks on disainerid loonud särgi ja jaki hübriidi (inglise keeles kahe sõnaga shirt jacket, mille lühendiks on shacket) – särgi tüüpi jaki. See võib olla ka sinu selle sügise must have. Sobib hästi kokku igapäevaste rõivakomplektidega, sobitades teksade või spordijalatsitega, ning näeb elegantne välja nii klassikaliste pükste kui ka seelikutega.
Utilitaarsest shacketist on saanud kõigi kuulsate fashionistade favoriit. Seepärast saagem inspiratsiooni tänavastiili kombinatsioonidest.

Naiste asjalik stiil on kõvasti muutunud ja kahest osast koosnevad, konservatiivsed kostüümid on vahetatud välja loominguliste komplektide vastu. Pükste või seelikuga sobiv, särgi tüüpi jack näeb välja pidulik ja elegantne.



Sügiseseks mugavuseks on sobiv kombinatsioon trikotaaž- või vabaajastiilis pükste või teksadega. Selline komplekt loob jahedate ilmadega hubasust kodus ja annuse mugavust.



Särgi tüüpi jakk on military stiili vihjetega, seepärast võivad need, kes soovivad teravat välimust, valida nahast või urbanistlikus stiilis püksid ja massiivsed poolsaapad. Jakki võib aga kanda mitte ainult pükste peal, vaid ka sees.



Õhtuseks välimuseks valitud pitsist või kergest kangast kleit koos särgistiilis jakiga loob ebatavalise ansambli.



Tasuta stilisti konsultatsioon