Preppy suvi
2021-05-24

Koos suvise soojusega naaseb 90ndate meeleolu ja koos sellega ka Preppy stiil. Paljude jaoks seostub see gümnaasiumi ruudulise vormiriietuse, valgete põlvikute ja loafer-tüüpi kingadega. Kuigi need elemendid on kahtlemata seotud Preppy stiiliga, võivad mõned neist tunduda vanamoodsad, kuna tänapäevane mood dikteerib teistsugust esteetikat.
Sel hooajal domineerivad minimalistlikud ja vabalt langevad klassikalised lõiked, kuninglikule perekonnale omased pastelltoonid, mis on kombineeritud spordistiili detailidega. Kaasaegse Preppy stiili eesmärk on luua harmooniline versioon retro stiilist ja luksuslikust elegantsist. Läbimõeldud korraliku lihtsa imago loomine

Preppy stiili loovad elemendid:

1. Pluusid

Pole saladus, et Preppy stiili iseloomustab polosärk. Rafineerituma väljanägemise saavutamiseks võib siiski valida kroogetega pluusi, mis on eest lehviga seotud või tavalise klassikalise särgi.
Sellel hooajal on eriti aktuaalsed suured kraed kampsunitel ja kleitidel.



2. Jalatsid

Autentse Preppy stiili loomiseks on soovitav valida loafer-tüüpi kingad või vaba aja stiilis spordijalatsid.
Preppy stiili lahutamatuks osaks on põlvikud, mida võib julgelt kohandada mis tahes kingadega.



3. Värvid

Värvide valiku määrab soovitud imago ettekujutamine. Tähelepanu äratamiseks võite valida sel hooajal moes olevad erksad värvid, näiteks kollase, sügavrohelise või sinise. Rahulikuma elegantse imago loomiseks eelistatakse pastelset, roosat, kollakat, sinakat või rohekat tooni.



4. Kostüüm

Printsess Diana imago: pastelsetes toonides seelikkostüüm. Kuningliku perekonna reeglid nõuavad, et naised kannaksid ametlikel üritustel seelikuid, aga trendikas 2021. aasta versioonis näeme ühevärvilisi pükskostüüme kombineerituna vabalt lõigatud jakkidega.



5. Aksessuaarid

Pildi terviklikkuse ja lõpetatuse saavutamiseks on vaja aksessuaare. Kübarad, nokamütsid või peapaelad võivad saada igapäevase Preppy-stiili elemendiks.
Ka pärlikeed on taas moes, kuid need pole samasugused, mida kandsid meie emad või vanaemad. Need erinevad oluliselt 90ndatest.



Tasuta stilisti konsultatsioon