Peoelemendid igapäevases garderoobis. Kuidas sobitada?
2018-05-29


„Kas Te lähete siis tööle või peole? Mõlemale!“ Kõigepealt sulandus meie igapäevastesse kombinatsioonidesse spordigarderoob, nüüd ajas keegi segamini ka peo- ja kontoririiulid.

Rõivaste, jalatsite ja aksessuaaride veebipoe „Newmood.ee“ stilistid esitlevad 3 viisi, kuidas sobitada peogarderoobi elemendid igapäevastesse kombinatsioonidesse.


Pidu + hargipäev


Uhkeid, esmapilgul pidude jaoks mõeldud rõivaid saate julgelt sobitada vabaaja- või spordielementidega. Nii loote tasakaalu õhtu- ja päevastiili vahel. T-särgi ja jope kombinatsioon neutraliseerib litrite pidulikkuse, viimased annavad aga kombinatsioonile kerglaslikku sarmi. See on Täielik stiili võit!



© NEWMOOD


Õhtu elegantsus


Kui õhtul ootab Teid ees pidulik õhtusöök, ei teki lõpuks dilemmat, kas naasta koju ümber riietuma või jätkata õhtuseid plaane igavas kontorimeeleolus. Teie tervet maailma mahutavas käekotis, autos või kontorikapis leidub kindlasti ruumi õhukesele, elegantsele vestile ja väiksele ridikülile. Omage seda stiiliduetti käepärast ja „force majeure“ korral olete valmis vaevu mõne minutiga.



© NEWMOOD


Liikuvaks päevaks


Ees ootab liikumist ja tegevust täis päev, mille kõige truumad saatjad on alati džemper ja tossud? Andke sära lootus ka sellele praktilisele, vaid mugavuse keelt mõistvale tandemile. Kolm on juba seltskond, olgu helkiv seelik selle hing.



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon