Millised seelikud valitsevad käesoleval kevadel
2021-05-17

Päevade pikenedes ja ilmade soojenedes saame lõpuks ometi rasked talveriided ja karantiiniajal kantud spordiriided seljast võtta. Üha kuumemalt paistev päike meelitab mängima vabalt langevate kangaste, mitmevärviliste mustrite ja siluettidega. Seelik võib kahtlemata kandideerida meie kevadise ostunimekirja esikohale.

Seelik on universaalne ühenduselement, mis tutvustab kevad-/suvehooaega.

Jahedama ilmaga saab seda kanda koos massiivsete saabaste ja soojema kampsuniga, suve saabudes aga libistage jalad rihmikutesse ja valige trikotaažpluus. Eraldi võiks välja tuua viis seelikumudelit, mis käesoleval hooajal tänavamoes valitsevaks on.

Teksariie

90ndate trendid on endiselt populaarsed, nii et teksariidest midiseelikud pole erand. Need võivad olla eest nööbitavad, lõhikuga või väljalõigatud asümmeetrilise joonega.

Teksaseelik on eriti mitmekülgne, kuna seda võib kanda aastaringselt ja seda saab kombineerida nii sooja sügisese kui ka kerge suveriietusega.



Kunstnahk

Kunstnaha austajatele pakub see hooaeg seelikulõikeid alates pliiatsikujulistest kuni laienevateni.



Trikotaaž

Kui sa kohe mitte ei soovi hüvasti jätta lahedate spordipükstega, mis olid diivanil istudes kaugtööd tehes väga mugavad, siis soovitame valida silmkoelise seeliku, mis on ühteviisi mõnus kandes seda nii kodus kui ka tänaval.



Horisontaalsed krooked

Boho stiilis kroogitud maksiseelikud on käesoleval suvel ülitrendikad.



Läbipaistvad kangad

Läbipaistvad kangad on selle hooaja uudis. See on suurepärane mini- ja midipikkuste vaheline variant: kuigi seelik on pikk, on jalgu ikkagi näha.



Tasuta stilisti konsultatsioon