Langevarjukleit. Milliseid imagoid demonstreerivad moeikoonid
2021-06-11

Käesoleva hooaja motoks on praktilisus ja mugavus. Seetõttu on langevarjukujulised kleidid taas moekad. Disainerid soovitavad valida mini-maxi pikkuste vahel, heledaid ja summutatud värvitoone.
Vabalt istuv mitmekihiline kleit on universaalne rõivaese sinu garderoobis ja seda võib kanda nii soojema kui ka jahedama ilmaga. Vaatame, milliseid imagoid moeikoonid sel suvel pakuvad ja milliste jalatsitega rõivaid komineerida.

Romantiline kokett

Kergest riidest lehviv kleit, punutud müts ja rannajalatsid võivad saada sinu romantilise imago aluseks, mis on rannast linnatänavale siirdunud.



Vürtsikas

Kui soovid oma stiilile vürtsikust lisada, teevad selle töö ära massiivsed poolsaapad. Kahe näiliselt sobimatu objekti ühendamine loob alati originaalse ja pilkupüüdva imago. Seetõttu ära karda soojal hooajal talvesaapaid kapist välja tõmmata.



Elegantsuse õppetunnid

Neile, kes igatsevad kõrgete kontsade järele – õhukeste rihmadega avatud rihmikud sobivad suurepäraselt langevarjukujuliste kleitidega.



Tänavasport

See, et vabaajajalatseid kombineeritakse erinevate rõivaesemetega, pole enam kellelegi saladuseks. Seega, kui napib ideedest, milliseid kingi valida, võib tänapäevases moepildis julgelt eelistada spordijalatseid.



Trendikas joon

Täistallad, massiivse tallaga sandaalid on selle aasta kuumim uudis, mis sobib suurepäraselt oversize kleidiga. Sellise kombinatsiooni juurde võib valida ka elegantse käekoti, mis loob kontrastse imago.



Maasikasefiir

Ja lõpuks, ära unusta käesoleval suvel ka roosat. Neile, kes soovivad rutiinirongist välja hüpata, soovitab Instagrami staar ette panna roosad prillid.



Tasuta stilisti konsultatsioon