Iseloomuga pühad. 6 stilisti loodud kombinatsioonid.
2017-11-27


© Pinterest

Kuuldes sõna PÜHAD, tulevad silme ette lambikesed ja litrid. Ühtedes tekitab see rõõmu, teistes allergiat. Oleme ju erinevad, seepärast peab ka pühade garderoob enne sobimist formaadiga sobima eelkõige meile. Ainult siis tunneme end hubaselt ja ei unista võimalikult kiiresti ümber riietuda. 


NEWMOOD stilistide meeskond lõi 6 välimust erineva kaliibriga isikutele. Leidke nende seast enda! 


Preili „Boss“


Te armastate muljet avaldada vaevu uksest sisse astudes. Ja kuidas küll kõditab enesearmastus, kui saab vahel teisi ülevalt alla vaadata. Alandlikkus ja tagasihoidlikkus – need ei ole Teie iseloomujooned, seepärast on Tuhkatriinu kleidiga Teil raske keskööd ära oodata. Teie pühade garderoobis on kohustuslik erk kostüüm ja väljendusrikka mustriga triiksärk, bossi hargipäevast aitavad pühasid eristada kõrgekontsalised jalanõud ja ridikül.


© NEWMOOD, Pinterest


Preili „Universumi Keskpunkt“


Te olete alati kõige ilusam, võluvam, armsam ja ahvatlevam olevus  seltskonnas. Kogu maailm pöörleb Teie ümber ja on ainult Teie päralt. Ei ole imeks pandav, et Teile sobivad väga kõige uuemad moetendentsid ja Te omandate need esimesena. „Dior“ poolt inspireeritud elegantsi ja roki kombinatsioon täiendab seda koketset olemust ja tõmbab tähelepanu kui võluvale isiksusele. 


© NEWMOOD, Pinterest


Preili „Ma ei hooli“ 


See on selline prantsusepärane lähenemine, mil selleks, et näha välja, justkui poleks Te üldse vaeva näinud,  näete seda tegelikult rohkem, kui preili Universumi Kekspunkt. Oleks ju suur häbi, kui teised arvaksid, et ehite end ja ootate seda õhtut liiga kõvasti.  

Aga mitte hoolima peab ju veenvalt, tõsi? Pikki ilusaid jalgu armutult peitev seelik, üleval üksteise peale tõmmatud särgid ja midagi tõsist mitte lubav aplikatsioon ning „oversized“ pintsak aitab selle illusiooni luua. 


© NEWMOOD, Pinterest


Preili „Edumeelne Klassika“ 


Te armastate klassikat, kuid hommikusöögiks on Teil  „VOGUE“. Te olete lummatud moenädalate tänavastiilist, kuid ise kardate eksperimenteerida ja näha „rumal“ välja. Te armastate laitmatut kombineerimist, kuid sisemuses elab väike mässaja.  Nii Te võitletegi, kuid selle võitluse trofeeks on ajatu esteetika ja uute tendentside sõprus.  Kuninglik sinine, siidist aksessuaarid ja klassikalise pintsaku siluetiga kleit eriti moodsate lõigetega kätele – see on Teie Pühade stiili võit.  


© NEWMOOD, Pinterest


Preili „Vaadata, puutuda ei tohi“ 


Te vaatate teisi välja, kuid ise ei lähene, kuid ka Teile läheneda ei julge mitte kõik. Samas ei jätku julgust endal millekski: ei suurteks eesmärkideks, lühikesteks põlvpüksteks ega seksikatseks kombinatsioonideks kõrgekontsaliste jalanõudega. Koketeerimisel tekitaks see vulgaarsuse ohtu, kuid Te ei ole koketeerija. Te olete külm ja uhke, hoiak on aga efektne!   


© NEWMOOD, Pinterest


Preili „Dress code“


Teil meeldib end ehtida, seepärast võivad „pühad“ „igapäevaks“ muutuda. Samuti armastate mängida reeglite järgi – ideaalse „Dress code“ vastavus on Teie jaoks tähtis. Sellel hooajal tuginege „gatsby“ stiilile. Pitsid, helmed, liikuvad narmad ja õhtune kirss tordikübaral kindlustab pikki lõbustusi. Pole ju ilus lahkuda peolt, kuni Teid pole näinud KÕIK. 



© NEWMOOD, Pinterest

Tasuta stilisti konsultatsioon