Stilisti konsultatsioon: Kuidas kujundada endale laitmatu garderoob. I osa
2017-04-07

© Pinterest

„Kogu elu olen šopanud, aga ikka ei ole mul midagi selga panna,“ kaebavad mitmed ostuhullud. Teel täiusliku stiili poole peab sellise takistuse kõrvaldamiseks looma esiteks kindla ja usaldusväärse  kapselgarderoobi – capsule wardrobe.

Capsule wardrobe (inglise k) – on rõivakomplekt, milles kõik esemed omavahel sobivad,

on hooajakindlad, sobivad kandmiseks argipäeval, aga neid saab hõlpsasti kohandada ka pidulikemaks puhkudeks,teisendavad kardinaalselt imagot – piisab vaevalt mõne aksessuaari või huulte värvi muutmisest. 

Garderoobi peamise osa, kapselgarderoobi, kujundamisel on kõige tähtsam arvestada riiete värvi, kuju ja faktuuri.


Värvid


Musta, valget ja üle 50 halli värvitooni peetakse kunstis VÄRVITUTEKS. Need sobivad omavahel alati ja ka ükskõik millise muu värviga. 


© Pinterest



Kuju


Siinkohal on kõige tähtsam mitte trend vaid proportsioonid! Heida üks korralikult uuriv pilk peeglisse ja leia endale kõige paremini sobivad pikkused, lõiked, siluetid ja vormid. Nende valiku dikteerib mitte poodium, vaid sinu enda keha. P.S. Selline, nagu see on täna, mitte selline, nagu sa loodad saavutada esmaspäevaks. 


© Pinterest



Faktuurid


Capsule wardrobe'i hooajalisus, ajavahemik ja puhud on lõputud. See määratlus tingib vastutustundliku valiku, millised esemed hakkavad kuuluma sinu kapselgarderoobi. Nende peavad olema valmistatud kvaliteetsetest kangastest ning nende faktuurid ei tohiks tõstatada kombineerimise või „kas ma ikka võin niiviisi tööle minna“ küsimusi. 


© Pinterest



Asjakohaselt komplekteeritud capsule wardrobe annab sulle tugeva aluspõhja kust leiad alati, mida selga panna; leiad sobiva kombinatsiooni isegi kõige julgema trendi väljendamiseks; kapi põhjas ei vedele enam mingeid lõikamata etikettidega riideesemeid.

Tasuta stilisti konsultatsioon