STILISTI KONSULTATSIOON: KUIDAS KUJUNDADA ENDALE LAITMATU GARDEROOB. II OSA
2017-05-05

© Pinterest

Kauplustes möllab tõeline püksitrendide revolutsioon, aga sa lööd järjekordselt silmad maha ja lähed neist mööda, sest „millega ma neid ometi kohandaksin?“. Ebasobivalt kujundatud kapselgarderoob raskendab meil igapäevaste stiilimõistuste lahendamist ja ei luba ka uusi moetuuli taltsutada. See on tõeline kaotus, kuna enesekindlust andev rõivakombinatsioon tõstab enesehinnangut ja mõjutab meie positsiooni nii ametialases kui sotsiaalses elus. Niisiis, järgnevalt esitleme kolme rõivaeset, mille kaasamine garderoobi aitab luua suurepäraseid kombinatsioone!


Õlapaeltega pluus
Unusta ära liibuvad trikotaažist T-särgid. Kätte on jõudnud aeg elegantsi ja kerguse võidulepääsuks! Kergelt langev, õlapaeltega laitmatu polüesterpluus lisab igapäevastele rõivakombinatsioonidele naiselikkust. See mudel sobib ideaalselt klassikaliste pükste ja teksadega, jaki või kardigani alla. Pluuside kandmishooaeg on lõputu ja need sobivad kandmiseks lõpututel puhkudel!


© Pinterest


Kampsun
Kampsun pole mitte ainult külma aastaaja kaaslane. See kulub ära ka jahedatel kevadõhtutel või siis, kui satud ootamatult liiga tugevalt konditsioneeritud õhuga ruumi.
Suvel võib kampsunit kasutada jaki asemel. Kampsun ei kortsu ja mahub käekotti. Kampsunit on kasulik kaasas kanda juhuks, kui õhtu lõppeb ootamatult õhtusöögiga õueterrassil.
Elegantse imago loomiseks täienda kombinatsiooni läikivate ehetega, mis sobivad väga hästi kampsunite pehme ja mati pealispinnaga.


© Pinterest


Džemper

See on kapselgarderoobi uusim osa. Paari aasta eest spordimaailmast uhkelt moemaailma saabunud uustulnuk on tänaseks saanud täiuslikuks stiilisaatjaks peaaegu ükskõik mis puhul. Kõik sõltub sellest millega sa teda kombineerid.
Džemper – vähenõudlik kapielanik, kes sobib nii kontsa- kui vabaajakingadega. Teda võib kaunistada aksessuaaride ja ehetega või jätta ta lihtsalt tema uhkesse minimalistlikusse üksindusse.


© Pinterest

Tasuta stilisti konsultatsioon