Uus moeprojekt Baltimaades. Intervjuu saadikuga.
2017-03-21

© NEWMOOD

Kui sa teda kohtad, siis mõistad kohe, mida tähendab karismaatilisus, võlu ja positiivne hoiak. Ta on üks neist tütarlastest, pärast kellega tutvumist tekib kohe soov joosta ilusalongi või osta uus motivatsiooniraamat, lõpuks ometi oma välimus või lausa oma elu korda seada. Indrė  on inspireeriv isiksus. Tema ikooniline stiil täiendab tema energilist eluviisi. Räägime tegusa stiilikooniga, kellest sai sel kevadel NEWMOOD.ee saadik.


Mida sinu jaoks tähendab sõna isiksus? Millises isiksused sind innustavad?

Olen võlutud sellistest naistest nagu Meryl Streep, Ellen Degeneres, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Audrey Hepburn, Grace Kelly. Igaüks neist innustab mind omamoodi.


Kas riietus ja välimus on tähtsad asjad?

Vana reegel Riietuse järgi võetakse sind vastu ja mõistuse järgi saadetakse ära kehtib ka tänapäeval igal pool.


Kuidas sa oma stiili iseloomustaksid?

Mõnikord korralik ja tagasihoidlik, mõnikord aga julge ja väga silmatorkav. Mul ei ole lemmikvärvi, värvid on kõik ilusad ja muutuvad vastavalt meeleolule, samamoodi on ka stiiliga. 



© NEWMOOD


Milline on sinu stiilireegel?

Ei tohi riietuda pealaest jalatallani ainult musta, see on kõige igavam valik. Tegelikult ei ole see minu välja mõeldud reegel, vaid hoopis Anna Wintouri, aga mulle meeldis see väga.


Iseloomusta oma stiili arengut?

Võib-olla kõlab see stereotüüpselt, aga ükskõik kes sa ka poleks, on kõige parem jääda iseendaks aga mitte teisi kopeerida. Isiksus on kogu inimene koos kõigi oma vooruste ja puudustega. Terve oma lapsepõlve käisin ma peotantus ja see aitas mind oma stiili leida ja oma välimusega mitte liiga palju eksperimenteerida. Mäletan, et siis olid väga populaarsed püksid, mille hargivahe ripub kusagil põlvede juures. Ka mina proovisin paar koda selliseid kanda ja sellest piisas, et mõistaksin, et pole sugugi vaja kõike seda järele teha, mis parasjagu populaarne on. 



© NEWMOOD


Kas sinu jaoks on tähtis, mida teised sinu välimusest arvavad?

Jah ja ei. Tööl või ürituste ajal olen sunnitud üritusel osalevate inimeste pärast esinduslik välja nägema. Kõigil muudel juhtudel on mulle kõige tähtsam minu lähedaste arvamus.


Millist nõu sa annaksid neile naistele, kes otsivad oma stiili? Milline on sinu stiilifiasko?

Ärge kartke eksperimenteerida ja ära pange eriti suurt rõhku teiste kriitikale. Olgu teie riided värvilised või must-valged, kooskõlastatud või mitte, mugavad või liibuvad. Kõige tähtsam on see, et need teile endile meeldiksid ja et te neid kaunistaksite, mitte vastupidi. Las nende pärast muretsevad moetööstuse spetsialistid, meile jäägu need meelelahutuseks ja lõbusaks mänguks. Fiaskosid on olnud mitmeid, aga ma ei pööra sellele tähelepanu (naerab). Näiteks on karvase lehvi, läikiva pluusi ja tüllseeliku kombinatsioon küllaltki kummaline. Ja mis siis sellest? Sel päeval tundsin end hästi niimoodi, järgmisel päeval naersin enda üle ja elan edasi. Halvasti tunneksin end siis, kui ma mitte kunagi kriitikahirmus ei katsetaks.  


Kuidas sa otsustad, mida selga panna?

Emad saavad must ilmselt aru: tänapäeval on moes kõik, mis hetkel pestud ja puhas on (naerab).



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon