2018. aasta kevadhitt. Mis asi on klassikalise helebeeži vihmamantli välja vahetanud?
2018-05-10


Sportimiseks loodud tuulejope, mis on läbi teinud taassünni festivalidel ja triumfeerinud kõrgetel moepoodiumitel on saanud 2018. aasta kevadhooaja hitiks. See praktiline ja stiilne riideese on leidnud kiiresti tee ka moehuviliste riidekappi.

NEWMOODi stilistide meeskond esitles kolme võimalust, kuidas seda esmapilgul pretensioonikat rõivaeset on teiste riietega lihtne kombineerida.


Klassikalise vihmamantli asemel


Helebeež vihmamantel võib käesoleval hooajal puhata. Kui soovid oma klassikalisele garderoobile lisada veidi enam sarmi, siis vali spordistiilis tuulejope. See ei lase sul külma tunda, kui taevas ootamatult pilve tõmbub ja kui päike jälle välja tuleb, mahub see hõlpsasti sinu käekotti.



© NEWMOOD


Stiilseks vaba aja veetmiseks


Muusikafestivalide mood on juba mitu hooaega järjest moekate linnaelanike garderoobis valitsenud. Niisiis on tuulejopest saanud lisaks kummisaabaste kompanjonile ka suurepärane lisand teksadele, trikotaažkleitidele ja teistele vabaajarõivastele.



© NEWMOOD


Julgete katsetuste jaoks


Moereeglid muutuvad vabamateks ja laitmatult kooskõlastatud imago pole tihti mitte suurepärase maiste, vaid hoopis igavuse märgiks. „Pole vaja hakati viivitamatult riides käima nagu rockitäht, aga mõnikord luba endal lõõgastuda ja naudi möödakäijate kõveraid pilke,“ väidavad NEWMOODi stilistid.



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon