Valgete teksade giid: millal ja millega neid kanda
2018-06-13



© PINTEREST

Valge särk on. Valge T-särk on. Aga kas Teil on valged teksad? Ei? Siis on paras aeg need soetada!

Nagu vabaajajalatsid või polosärk, on valged teksad üks tähtsamatest suvestiili aktsentidest. Valgete teksade sobitamine juba olemasoleva garderoobiga on lihtsam, kui sa arvad…kuid see õnnestub vaid siis, kui tunnistad valusat tõde – jah, need määrduvad. Peale valgete teksade kõigi katsumuste läbimist (sobimatu mudel, plekid jms) saab neist sinu stiili lahutamatu ja loomulik osa.

Kuidas ja millega sobitada üht selle suve moodsamat aktsenti, kuid vältida jäätisemüüja välimust? Vastus ootab sind siin.


Esmakohting või kui tunned eneseusu kasvu


See välimus nõuab julgust, kuid kui õnnestub see endale kohaldada, üllatab tulemus meeldivalt. Rokitähtede poolt juba ikooniks muudetud kirju särgi, valgete teksade ja nahast jalatsite kombinatsioon sobib massidest erineda armastavale mehele. Valides selle välimuse peole või baari minekuks, ei pea te kindlasti pool kaksteist taksot kutsuma – koju jõuate kallimaga.

Sobib: pidudeks, baari, poissmeeste õhtule, kontserdile või kolmepäevasele nädalavahetusele jumal teab kuhu.



© NEWMOOD


Kontor, teine kohting või õhtusöök sõpradega


Valged teksad kuuluvad tööpäeva garderoobi: need on pidulikumad, kui valged teksad, tunduvalt mugavamad kui ülikonnapüksid, kõige tähtsam aga – need sobivad kõigega, mida saate kanda tööl iga päev (pintsakuga, triiksärgiga, polosärgiga jms). Töökeskkonna jaoks valige lihtsad, sirge lõikega valged teksad ilma mingite detailideta, kuna Teie eesmärk on kanda valgeid teksasid nii, et keegi kohe aru ei saaks, et need on teksad – projektijuht Laima arvab lihtsalt, et nägite peen välja.

Sobib: kontorisse, õhtusöögile sõpradega, teisele kohtingule.



© NEWMOOD


Nädalavahetus, lennujaam või BBQ õhtu


Tavaline särk või nööritavad kingad annavad valgetele teksadele veidi igapäevast vabadust ja muudab need selleks, mida kujutate kandmas baikerit või koos sõpradega elavat modelli. Sobitage kaelaehe, käevõru või lemmik käekell ja oletegi valmis uueks päevaks. Selline välimus sobib universaalselt juhtudeks, kui näete ette, et päev läheb üle pidulikuks õhtuks, ümber riietuda ei ole aga aega.

Sobib: lennujaama, BBQ õhtule, kokkusaamiseks kohvitassi juures, reedeks.



© NEWMOOD

Tasuta stilisti konsultatsioon