Suve must-have: biker-stiilis lühikesed püksid
2019-06-17

© PINTEREST

Mõni aasta tagasi tänavamoe hitiks tõusnud retuusid tekitasid paljudes küsimusi ja imestust, et kas need pole siiski mitte ainult trennitegemiseks mõeldud ja millega neid igapäevarõivastuses kombineerida. Käesoleval hooajal, s. t. nüüd, mil suvi on juba hoo sisse saanud, on fashionista’de garderoobis endale koha leidnud veel üks spordirõivastuse detail – biker-stiilis lühikesed püksid.

Jalgratturi lühikesed püksid pole enam ainult spordirõivastuse element. Sellel suvel on neist saanud igapäevase tänavamoe hitt, mis tõmbab sind intrigeerivasse mängu värvide ja mitmesuguste stiilidega.

© PINTEREST

Business friendly (ehk klassikast inspireeritud)

SRangelõikeline jakk ja klassikaline meestetüüpi särk, mis on kombineeritud biker-stiilis lühikeste pükstega, lisavad välimusele ametliku stiili alatooni. Et selline imago end õigustaks, on soovitav selle juurde valida kitsenevad kitten heel kingad või rihmikud.

© PINTEREST

Lojaalsus spordi vastu

Kõige lihtsam viis biker-stiilis lühikeste pükste kandmiseks on kanda neid oversize kampuni või džempriga, luues sportliku imago. Välimusele naiselikkuse lisamiseks vali lillelised või mustrilised šortsid.

© PINTEREST

Diskohelid

90ndaid meenutades tulevad alati meelde ere värvigamma ja spordirõivastuse päritolu. Silmatorkavad neoonvärvid hästi kokku sobitatud spordirõivastuse elementidega viivad meid möödunud aegade diskole, kus on kuulda diskomuusika helisid.

© PINTEREST

Konservatiivne vaatenurk

Uusi moetrende pole sugugi mitte alati lihtne lasta oma garderoobi, eriti neil, kes on on jäänud truuks „turvalisele“ ja tavalisele stiilile ja selle detailidele. Nüüd on võimalus anda mõne aasta eest lõppenud bermuudade ajastust kappi seisma jäänud pükstele uus elu, arvestades käesoleva hooaja trende. Niisiis võiksid biker-stiilis lühikeste pükste alternatiiviks olla pikemad teksašortsid, mis koos valge T-särgi ja nahk- või teksatagiga loovad rock‘r‘roll’iliku meeleolu.

Tasuta stilisti konsultatsioon