Spordistiilis suvekingad Jah või ei?
2020-05-26

Kuna päike kõrvetab üha rohkem, on tõenäoline, et soovid oma jalatsivarusid uuendada. Esimestena võiks ostunimekirjas olla spordistiilis sandaalid, mis on suurepärane alternatiiv spordikingade fännidele. Sel hooajal varjutavad matkasandaalid kõiki muid kingi. Neid kantakse mitte ainult teksade või šortsidega, vaid ka kleitidega. Tänu mugavale platvormile eelistatakse lamedaid taldu mitte ainult mererannas jalutamiseks, vaid ka linnatänaval oma imago rõhutamiseks.

Minimalism

Spordisiilis suvekingad sobivad ideaalselt minimalistliku stiiliga. Ükskõik, kas valid vabalt langeva kleidi või oversize ülikonna, näeb üldpilt harmooniline välja ja meenutab mõneti Skandinaavia moetuuli.



Šortsid

Võta kapist sortsidega komplekt, mis eelmisel hooajal mängis esimest viiulit ja anna sellele spordisandaalidega uus elu.



Klassika

Teksad, T-särk, pikk kampsun või vihmamantel ja valged tossud on juba pikka aega olnud lahutamatu kombinatsioon. Miks mitte proovida sellele kombinatsioonile uut hingust anda?



Kontrastide mäng

Klassikalises stiilis kleit koos spordisandaalidega võib esmapilgul tunduda kummaline, kuid tänapäeval ei üllata ju tegelikult ükski vaatepilt. Kunagi pole liiga hilja katsetada ja kord kantud kleiti proovida mõnes teises ampluaas.



Linane

Linane kangas elab käesoleval hooajal üle taassünni. Laiad püksid ja kombinesoonid kombineerituna jämedakoeliste sandaalide või muude aksessuaaridega.



Mustrid

Matkasandaalid sobivad hästi loomamustriga või muude mustritega kleitidega. Sellest võib saada stiilne kombinatsioon jalutuskäiguks linnas või kohtumiseks sõpradega.



Tasuta stilisti konsultatsioon