Skandinaavia minimalism
2021-08-04

Skandinaavia stiilis valitsev esteetika ja minimalism on vallutamas tänavamoodi üle kogu maailma. Sirged lõiked, maatoonides värvipalett ja jätkusuutlik mood on need, mida skandinaavlased riideid valides hindavad.
Minimalismist õhkuv rõivakapsel teenib teid aastaid ja omavahel sobivad komplektid elimineerivad hommikuse peavalu, kui peab otsustama, mida selga panna.
Skandinaavlased hindavad jätkusuutlikku moodi, seega eelistavad nad kvaliteetseid kangaid, mis säilitavad oma esialgse kuju ka pärast kauaaegset kandmist või mitmekordset pesemist. Lihtsad lõiked ja minimalistlik stiil võimaldavad riideid mitu aastat järjest kanda ja mitte murda pead selle üle, kas need on ehk juba moest läinud.
Must värv sümboliseerib tugevat iseloomu, mis on iseloomulik paljudele Skandinaavia naistele. Mustade riiete kombinatsioon sobib kandmiseks kontorisse ja peole, koos spordijalatsitega kombineerituna ka kohvikusse sõpradega kohtuma. See on järjekordne tõestus selle kohta, et samu riideid saab kanda erinevates olukordades ja alati hea välja näha.

Jätkusuutlik mood tähendab, et garderoobis peab olema minimaalne arv riideid, mida kantakse ja mis on mugavad. Minimalism on kaasaegse tarbimispoliitika vastand. Minimalismi idee pole seotud mitte ainult ökoloogiliste kaalutlustega, vaid iseendaga harmoonias olemisega. Omades vähem riideid, mis aga omavahel sobivad, säästate oma aega ja vabanete dilemmadest, mida ja millega kombineerida.



Voodist tänavale

Pidžaamastiilis kostüümid, mis ilmusid tänavpilti paar aastat tagasi, on saanud palju kriitikat ja neil on samas palju fänne. Sel suvel on tagasi satiinkangast, laiadest, hästi langevatest pükstest, jakist või särgist koosnevad komplektid. Pealtnäha lihtne lõige võib hämmastav välja näha nii luksuslikul peol, kui ka rannagarderoobi lahutamatu osana kantuna trikotaažpluusi ja rannajalatsitega.



Trikotaaži õdusus

Õdused kampsunid ja kudumid on siirdunud kodust tänavastiili. Vabalt langevad lõiked ja pastellvärvid võimaldavad teil end tunda mugavalt ja ka elegantselt. Silmkoelised seelikuga kostüümid ja trikotaažkleidid on jahedamal suveõhtul parim lahendus.



Tasuta stilisti konsultatsioon