„Seks ja linn“ kangelaste stiil Newmood´i järgi
2018-08-03


Seriaali „Seks ja linn“ tegelased paistavad silma mitte ainult muljetavaldavate välimuste, vaid ka enda isiklike omaduste poolest, millega samastuvad ja leiavad sarnasusi paljud maailma naised. Erinevates elulistes olukordades leiab ilmselt igaüks endas osakese Carriest, Samanthast, Charlottest ja Mirandast.


Karismaatiline Carrie


Kena, koketne, uudishimulik ja nutikas, kuid siiski veidi hajameelne ning kohmakas Carrie vallutab mitte ainult Mr. Bigi, vaid ka vaatajate südameid. Ta jumaldab kalleid ballette ja restorane. Carrie stiil on tihti eklektiline ja ootamatu, kuid kiirgab alati naiselikkust. See seriaali kangelanna muudab isegi kargopüksid stiili võrgutavaks osaks.



Seksikas Samantha


Samantha peamine huvi on elurõõm. Ta ignoreerib elu ja armastuse tumedat poolt, enda tähelepanu kontsentreerib aga naudingu saavutamisele. Samantha demonstreerib julgelt enda seksuaalsust ja naudib selle tagajärgi. Tema stiil on ekspressiivne, naiselik, võrgutav, mis on magnetina pilku püüdev, tema peamine relv on aga kompromissitu eneseusk.



Moraalne Charlotte


Charlotte on pidevalt uppunud täiuse otsingutesse. Täiuslik mees, täiuslik perekond, täiuslik naine, täiuslik maine – see on Charlotte õnneliku elu võti. Mõnevõrra maniakaalne perfektsionism kujundab tema naiselikku, kuid konservatiivset kuvandit: sellist, mis oleks köitev mehele, kuid meeldiks ka tema emale.



Külm Miranda


Külm, küüniline, loogiline, printsipiaalne, paindumatu ja teistsugust vaadet raskelt vastuvõttev Miranda on reeglite andunud järgija, usaldusväärne sõber ja lojaalne töötaja. Teisest küljest õpib ta kogu seriaali vältel võtma vastu enda instinkte, vabastama tundeid. Just nimelt selle pärast ilmub range ja asjaliku Miranda garderoobi igal hooajal aina rohkem õrnu ja romantilisi siluette ning kangaid.


Tasuta stilisti konsultatsioon