Stilisti konsultatsioon: Kuidas kujundada endale laitmatu garderoob. III osa
2017-05-16

© Pinterest

Pluus on see rõivaese, mis hakkab tavaliselt kaupluses kohe silma. Kirjud, eriliste lõigetega, superstiilsed... vastupandamatud ... uhh... ja juba ripubki selline riidetükk sul kapis! Ja ripub seal kaua kaua aega, tihti koos etiketiga – sa pole seda kordagi selga pannud. Miks? Sellepärast, et sul ei ole selle juurde sobivaid pükse või seelikut. Niisiis, esitleme stiili 1-2-3, mis annab lootust juba ammu unustatud pluusidele ja aitab hõlpsamini stiilseid poodiumilemmikuid kodustada.


Klassikalised püksid


Imehästi sinu figuuriga kohanduvad, klassikalist värvi ja laitmatust materjalist püksid on otsekui valge lõuend stiilikatsetuste jaoks. Neid võib kanda nii  jaki, kampsuni kui ka sportlike elementidega kaunistatud džempritega. Kontsakingad või uued Adidased? Kõik sõltub ainult sinu meeleolust ja päevaplaanist!


© Pinterest



Klassikalised teksad


Oleks nagu vabaajarõivas, aga samas nii klassikalised, et sobivad lausa teksareedel kandmiseks! Kui sinu kappi on tekkinud klassikaliselt sinised, täiuslikult sinu kehakujuga sobivad teksad, siis on uusi rõivakombinatsioone rohkem kui võimalusi neid ära proovida.


© Pinterest



Seelik


„Ma ei armasta seelikuid“ – on suurim naiselik vale! Sa lihtsalt ei ole proovinud endale selga sulle sobivat mudelit. Kui seelikulõige sobib ideaalselt su kehakujuga, kui kangas ei tekita küsimust „kas ma võin seda ka tööl kanda?“ ja värv ei põhjusta peavalu seeliku kombineerimisel teiste rõivaesemetega, siis võid olla kindel, et oled leidnud selle ainukese ja õige! 


© Pinterest

Tasuta stilisti konsultatsioon