Võta ja mine! Kiirustava linna stiil
2017-07-21

© NEWMOOD

Ei mingeid kahtlusi – selle hooaja stiilseim jalanõu mudel on „slip on“ rihmikud. Veel eile nimetasime neid plätudeks, täna aga kombineerime neid Marella kleitide ja MAX&Co kostüümidega. Päeval meenub, et pole aega mitte ainult  hommikuse Vogue jaoks, vaid ka pannalde kinnitamiseks. Seega on  „slip – on“ tendentside (nagugi kõigi teisite megatendentside) jumaldamine põhjendatav ümbritsevast elustiilist. 


Plätudega proua


Võibolla mitte kõik ei osta endale etnomotiividega dekoreeritud Gucci jalga libistatavaid jalatseid. Võibolla pole see kõigile aktuaalne? Tendentsid aina muutuvad ja kingapaare tahaks omada mitte ühte. Kiirmoe esindajad pakuvad väga ilusaid alternatiive ja neid võite Te leida  NEWMOOD´ist. 


© Pinterest



Kui on vaja end üles lüüa


Kontsad annavad graatsilise ja uhke hoiaku. See on fakt! Seepärast  on disainerid selle tendentsi adapteerinud kõrgete kontsade fännidele. Jalga libistatavad „mule“ rihmikud –  selle suve „stiletto“. Väike stiilikavalus: need jalatsid rõhutavad puusasid – kasutage seda – kandke käevõrusid, siduge värvilisi rätikuid või muid ehteid. 


© Pinterest



Mitte ainult puhkuse ajal


On päevi, mil mugavus on valitav ilma kompromissideta. Seepärast sulanduvad Birkenstock stiilis ortopeedilise tallaga rihmikud kergesti igapäevasesse garderoobi. Neid sobib kanda isegi kontoris. Loomulikult, kui see pole väga range. Teisest küljest, kas saab olla rangemat nõudmist kui tervis ja hea enesetunne? Kombineerige neid rihmikuid täiusliku pediküüriga ja need sobivad isegi kostüümipükste juurde.


© Pinterest

Tasuta stilisti konsultatsioon