Moe tipp: festivalide stiil
2017-06-13

© Pinterest

Festivalide kultuur on jõudnud tänaseks haripunkti! Muusika ja meelelahutus on siin väga oluline, kuid osalejate stiil loob üldise ürituse atmosfääri. Seega tagasihoidlikud ja ohutud elemendid on siin halva tooni märk! Vastupidi – festival, see on täiuslik ruum stiilidega eksperimenteerimiseks. 

Muusikafestivalil võite riietuda nii, nagu salajas unistate, kuid ei söanda. Riskite vaid sellega, et need elemendid sulanduvad ka Teie igapäevasesse stiili. Siin on  4 lihtsalt loodavat välimuse tüüpi parimaks suvefestivaliks.


Teksaparaad

See mitte ei ole kõigest igav klassika, see on selle hooaja tipp ja festivalide  must-have. Kuid kitsad siniseid teksad jätke tõsiseks septembriks,  nädalavahetusel tõmmake kapist välja rebitud, kirjud, dekoreeritud ja kombineerige neid teksajakkidega. Ärge unustage lõbusaid või väljakutsuvaid särke ja värvilist ujumiskostüümi. Selle kombinatsiooni lõpetuseks kasutage nokamütsi.


© Pinterest, NEWMOOD



Boho tüdrukud

Lilled, pits ja palju kihte – see on boho tüdrukute tunnusmärk. Riiete siluetid ei ahista nende liigutusi,  tuule  käes lehvivad pandlad võrgutavad järgi hiilima.  Valides ehteid ei ole  boho tüdrukutel mingit piiritunnet, ühekordsed tätoveeringud  lisavad nende kombinatsioonidele lõppaktsendi.  Minimaalne meik ja loomulikult langevad juuksed annavad  sellele kaosele tasakaalu, mugavad kauboi- või gladiaatorisaapad  – võimaldavad läbida mistahes vahemaid.  


© Pinterest, NEWMOOD



Võimalik missioon

Parimate sõbrannadega kasvõi maailma lõppu! Sellel teekonnal ei ole kohta riietel, mis tekitavad probleeme.  Seepärast sobivad sellisele kuvandile suurepäraselt maavärvid ja kamuflaažmustrid. Kindlasti võtke kaasa bandana rätik. See aksessuaar siduge  kaela või tõmmake  ümber puusade, läbi põlvpükste aasade, juhul, kui varjust puudust ei tule on see ekstsentriline aksessuaar, kui katate sellega näo, nagu teevad baikerid.  Ärge unustage metallivärvi ehteid. Need annavad sellele tugevale kuvandile naiselikku õrnust.


© Pinterest, NEWMOOD



Ärajooksnud tuju

Valge värv vallutab festivale. See on headuse, õrnuse ja rahu märk, kuid, sobivalt stiliseerituna võib sellest saada metsiku peoõhtu sümbol. Pitsid, läbipaistvus, õlapaelad ja paljastatud õlad lisavad sellele värvile himurust.  Siia sobivad suurepäraselt ajutised metalli värvi tätoveeringud, ohtralt ehteid ja hea tüdruku kübar.


© Pinterest, NEWMOOD


Festivali stiil – see on funktsionaalsuse ja eneseväljenduse kombinatsioon. Lõbutsege mitte ainult lava juures, vaid luues enda kuvandi. Olge julge ja eksperimenteerige! 

Tasuta stilisti konsultatsioon