Vältige stiilifiaskot. 4. Vogue kaanepilti väärvidad vaated.
2017-06-05

© Pinterest

Fotosessioonid fotograafiga on muutunud pea iga tütarapse must-have’ks. See on suurepärane kingitus sünnipäevaks, aga kui sa sellist kingitust ei saa, siis võid selle hõlpsasti ka ise tellida.

Tihti on aga nii, et pärast piltide kättesaamist ei ole me nende tulemusega üldse mitte rahul. Unistasid Vogue kaanepildist, aga said...  Ja sugugi mitte alati pole süüdi fotograaf või jumestaja: suurt rolli mängib ka valitud stiil.

Et niimoodi ei juhtuks, soovitan valida riided järgmiste kontrollitud ja alati suurepäraselt mõjuvate kombinatsioonide hulgast. Selliseid kohtab tihti model test tüüpi fotosessioonidel. Nii saavad pildi kõige tähtsamaks elemendiks sinu individuaalne ilu ja karismaatilisus ning riided on lihtsalt stiilseks saatjaks. 


Teksad

Teksad loovad muretu ja moeka välimuse ning lähe mitte kunagi moest. Selle valikuga sobivad imehästi kokku lahtised ja sassis või veidi lainelised juuksed. Neid pilte vaatad ilma häbitundeta ka mitme aasta pärast ning näitad neid tulevikus uhkustundega oma lastele.

© Pinterest




Valge pluus

Vali veidi vabama lõikega tihedast kangast pluus ilusa ja püstise kraega. See loob klassikalise ja laitmatu mulje ning toob pildil esiplaanile sinu isiksuse. 
Jäta juuksed tuule kätte lehvima ja tee naturaalne, nn no make-up make-up meik ja saavutad minimalistliku ning värske imago. Range juuksekrunni ning toonitatud huultega näed aga välja nagu elegantne daam, samas muudavad kõrvarõngad ja uhke soeng sind aga tõeliseks Vogue esikaane DIIVAKS.  
Jalatsid võivad olla imepäraseks aktsendiks. Võta fotosessioonile kindlasti kaasa paar kõige kaunimaid kingi (ei pea ilmtingimata olema kontsakingad) ja pange need jalga, kui oled pildil nähtav kogu pikkuses. 

© Pinterest




Kostüüm

Klassikaline kostüümjakk loob tugeva naise imago. See on samuti kindel ja turvaline valik, kui soovid pikantset kaadrit. Tee jakk eest lahti – nii oled seksikas, aga ei ületa samas kunagi vulgaarsuse piiri.

© Pinterest




Nahkjope

See võib olla rõivakombinatsiooni peamiseks detailiks või lihtsal lisandiks, mis lisab välimusele dünaamilisust ja elutervet agressiooni. Seda võib kombineerida teksade, õhtukleidi või lihtsalt aluspesuga. Elegants, romantika või minimalism – nahktagi on maitseaine, mis sobib kõigi roogadega.

© Pinterest




Hooletult stiilne, elegantselt värske, tugev ja seksiks või dünaamiline ja agressiivne – siin on neli emotsionaalselt erinevat välimust. Osa nende loomiseks vajalikest rõivastest leiad kindlasti oma garderoobist, aga kui teed otsuse, et pead nende hankimiseks poodi minema, siis  võid kindel olla, et kannad neid veel palju kordi. Fotosessiooni väärt stiil ilma mingi kahjumita!

Tasuta stilisti konsultatsioon