Stilisti konsultatsioon: Kuidas kujundada endale laitmatu garderoob. IV osa
2017-05-25

© Pinterest

Migreeni vastu aitab ravim, aga stiilivalusid peletab ainult hästi kujundatud garderoob. Niisiis, siin on täiusliku kapselgarderoobi viimased kolm elanikku, kes neutraliseerivad selle probleemi päris pikaks ajaks.


Jakk


Hea ja kvaliteetne jakk on nagu luksuslik aksessuaar, mis toob esile sinu vaatnurga detailide suhtes. Jaki valimine on hoolikas ja vastutuustundlik ettevõtmine. Minimalistliku kujuga, kvaliteetne materjal, siledad õmblused ja korralik välimus – selline on laitmatu stiil klassikalistes ja elegantsetes vabaajakombinatsioonides. 


© Pinterest



Kardigan


Sooja ja õdusat riideeset vajad ka suvel. Seepärast on kardigan asendamatu kaaslane kogu aasta jooksul. See sobib ideaalselt kleitide, seelikute ja teksadega… Pea meeles: 1. kardigani alläär ei tohiks sattuda samale joonele puusade kõige laiema kohaga. 2. Vali hooajatu mudel. Selline, millega poleks suvel liiga kuum ning mida võiks talvel mugavalt mantli all kanda.


© Pinterest



Väike (mitte ilmtingimata must) kleit


Ära kunagi alahinda hästiistuva kleidi ja punase huulepulga mõju! Sündsas pikkuses, kõige kaunimatel kumerustel vastu keha liibuv ja vabam seal, kus soovid oma vormid saladuseks jätta, laitmatut värvi ja kvaliteetsest materjalist kleit on kohustuslik riideese iga naise garderoobis. Selles tunned end mõnusalt ja jääd ikkagi elegantseks daamiks.  


© Pinterest

Tasuta stilisti konsultatsioon